МК | SHQ | EN
 

Новости и соопштенија

 

Известување

» 04.01.2013

Соопштение во врска со веб платформата dajpredlog.mk Повеќе »


ОФИЦИЈАЛНА ПРОМОЦИЈА НА ВЕБ ПОРТАЛОТ WWW.DAJPREDLOG.MK

» 16.11.2012

ОФИЦИЈАЛНА ПРОМОЦИЈА НА ВЕБ ПОРТАЛОТ WWW.DAJPREDLOG.MK Повеќе »


Дводневни обуки за општинската администрација

» 05.11.2012

СПРОВЕДУВАЊЕ НА ПЕТ ДВОДНЕВНИ ОБУКИ ЗА ОПШТИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА Повеќе »
Loading

СЛЕДЕТЕ НЕ НА
Facebook   Twitter
РАЗГОВОР НА ТЕМА     |     ЛИНКОВИ     |     НПП     |     АНКЕТИ    
© Copyright 2012 | Министерство за локална самоуправа | Сите права задржани| Powered by EntireLogic